BMW 5 serie
Een auto leasen

Auto leasing en financiering

Leasen of financieren bij GIJS Automotive betekent een scherpe prijs, kwaliteit en service op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van auto’s uit Duitsland. 

Of je nou een particulier bent, een eenmanszaak hebt of een grotere onderneming. Wij snappen wat jij nodig hebt. Zekerheid, duidelijkheid, korte lijnen en boven alles een betrouwbare leaseauto.

Uitleg

Zo werkt het

Autokopers van nu hebben behoefte aan duidelijkheid en snelheid. De meeste mensen willen zich bezighouden met datgeen wat telt, de auto. GIJS Automotive snapt dat. Wij zorgen voor de auto, regelen belastingen en het papierwerk en leveren de auto in absolute nieuwstaat af.

Je vertelt ons welke auto je wilt hebben. Wij verzorgen de import, controles, BPM afhandeling en kenteken. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk, en zorgeloos rijdt in een auto die helemaal naar je zin is, tegen de allerscherpste prijs.

Hier kunt u uit kiezen

Welke leasevormen zijn er?

Import Lease
In Nederland is het bezit van een auto gekoppeld aan het kenteken dat bij deze auto hoort. Om een financiering of lease te krijgen moet een auto eerst een kenteken in Nederland krijgen. Daar Duitse auto's niet voorzien zijn van dit benodigde kenteken willen financieringsmaatschappijen vaak geen voorstel doen op een auto die in het buitenland staat. Wij leveren de auto eerst rijklaar op kenteken af zodat u deze later kunt leasen of financieren
Operational Lease
Een full operational lease is bij veel bedrijven en organisaties een veel gebruikte leasevorm, je kunt dit dan ook het beste een all inclusive lease noemen. Alle gemaakte kosten worden opgenomen in het lease contract. U als klant betaald een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto / bedrijfswagen. De kosten welke voor u worden opgenomen in het leasecontract zijn o.a. onderhoud, reparatie, banden en de afschrijving.
Financial Lease
Financiallease is een zakelijke leasevorm waarbij uw onderneming een auto of bedrijfswagen tot 3500 kg aanschaft. De financieringsmaatschappij financiert de auto, voor maximaal de aanschafwaarde excl. BTW / incl. BPM. Wat zit bij de prijs van een Financial lease inbegrepen? Een Financiallease voorziet alleen in de auto, u betaald in uw maandelijkse termijn alleen rente en aflossing. Zaken als verzekering, onderhoud, reparatie, banden etc. behoren niet tot de maandtermijn. Bij een Financiallease wordt u op het moment van aanschaf van het object economisch eigenaar, waardoor u al deze kosten kunt opnemen in uw winst & verliesrekening.
Occasion Lease
Het leasen van een occasion ten opzichte van een nieuwe auto is zeer aantrekkelijk. Het aanbod is groot en de grootste afschrijving heeft al plaats gevonden. Daar je bij Financial lease de aanschafprijs van de auto leaset, heb je dus een groot voordeel van de grote afschrijving op de auto/bedrijfswagen in de eerste 2 jaar. Dit bedrag hoef je niet te financieren wat enorm scheelt in de maandelijkse kosten. Wat te denken van de test informatie van de auto, wanneer je een nieuwe auto aanschaft is het maar de vraag hoe deze zich gaat houden. Een occasion heeft zich in de praktijk al bewezen, dus je weet redelijk goed wat je van het aangeschafte voertuig kan verwachten. Tevens is een occasion snel leverbaar. De auto staat bij de dealer / garage in de showroom waarvandaan deze meteen kan worden meegenomen. De doorlooptijd naar je nieuw aan te schaffen auto is dus relatief kort. Wat zit bij de prijs van een Financial lease inbegrepen? Een Financiallease voorziet alleen in de auto, u betaald in uw maandelijkse termijn alleen rente en aflossing. Zaken als verzekering, onderhoud, reparatie, banden etc. behoren niet tot de maandtermijn. Bij een Financiallease wordt u op het moment van aanschaf van het object economisch eigenaar, waardoor u al deze kosten kunt opnemen in uw winst & verliesrekening.
Daarom kiezen voor GIJS

Het GIJS gevoel

Online afhandeling van offerte tot aflevering
Bij GIJS Automotive kun je offertes opvragen op het tijdstip dat jouw het beste uitkomt. Stuur eenvoudig per e-mail de auto op die je in het buitenland op het oog hebt en wij gaan direct voor je aan de slag. Binnen 24 uur heb je een offerte in de mail. Daarnaast zijn wij altijd telefonisch bereikbaar om je vragen te beantwoorden.
Meer dan alleen maar een auto
Als klant van GIJS Automotive bent u verzekerd van een compleet en duidelijk pakket aan diensten. Het is niet alleen een perfect afgeleverde auto, maar ook de inbouw van accessoires of het keuren van het alarmsysteem. De dienstverlening van GIJS Automotive is volledig afgestemd op mensen die gemak en zekerheid willen. Onze klanten geven ons niet zomaar een 8.9 in ons klanttevredenheidsonderzoek.