Wie zijn wij?

Welkom bij GIJS Automotive

Of je nu op zoek bent een jong gebruikte SUV of een klassieke cabrio: GIJS Automotive levert maatwerk vanuit een uniek concept. Kleinschalig en puur gericht op een persoonlijke ervaring. Wij hebben geen grote showroom. Onze voorraad bestaat uit zeer zorgvuldig geselecteerde occasions of auto's in opdracht van de klant gekocht. Wij ontvangen u op afspraak in ons kantoor waar u uw aanstaande droomauto in een goed verlichte ruimte bekijkt en een uitgebreide proefrit kunt maken. Elke auto die wij aanbieden heeft een strenge controle ondergaan. In onze garage is de auto geïnspecteerd op schade, gebreken, onderhoud en slijtage. Het poetswerk wordt tot in detail gedaan om elke auto in een bijna nieuwstaat te brengen. Of een auto nu 1 jaar oud is, of 10. Wij leveren elke auto in perfecte optische en technische staat af, zonder extra kosten en inclusief 6 maanden BOVAG garantie.
Carlo van den Berg
Geboren tussen de smeerputten en opgegroeid in de garage van opa! In mijn vrije tijd hielp ik altijd mee met sleutelen. Nu help ik particulieren en ondernemers met het aankopen en importeren van auto's uit het buitenland. Dat doe ik vanuit mijn bevlogenheid als autoliefhebber. Geboren en getogen in een autofamilie van autoliefhebbers. GIJS is geen persoon, GIJS is een gevoel. Of het nu je eerste auto is, of een lang gekoesterde jongens/meisjesdroom.GIJS maakt dromen werkelijkheid!
Piet van den Berg
In 1955 werd door Piet van den Berg de basis gelegd voor het familiebedrijf wat nu GIJS Automotive is. Het van oudsher Wateringse familiebedrijf is opgericht door Pieter van den Berg. Zijn zonen Peter en Arjo deden later mee. De werkzaamheden bestonden eerst uit reparatie, later kwam daar de verkoop bij.
GIJS over de jaren

De geschiedenis van GIJS

De geschiedenis van GIJS Automotive begint ergens in de jaren 50.
Auto’s zijn de passie van mijn familie. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen al dik 60 jaar kopers en verkopers van auto’s. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

Die foto hierboven is geen stockfoto… Dat is echt mijn Opa Piet: al sinds 1955 in business. Helaas niet meer onder ons maar zijn spirit leeft voort in GIJS. Wij gaan voor 100% kwaliteit en eerlijkheid, daarom zijn wij BOVAG lid en RDW erkend.

1955

Oprichting van Autobedrijf Westland in een oude schuur achter het huis van mijn opa. Sleutelen aan oude auto's met oma in de administratie.

1963

Mijn vader Peter van den Berg neemt de zaak over, samen met zijn broer Arjo die je links bovenin op de foto ziet. Het bedrijf begint aan een tweede generatie.

2002

Verkopen, netwerken en inspelen op de markt: als sales manager bij Auto Westland leerde ik ondernemen. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

2014

De markten veranderen, zo ook de automarkt. Geïnspireerd door de enorme toename van het aantal geïmporteerde auto's heb ik GIJS Automotive opgericht. Gericht op het volledig verzorgen van autoimport van A tot Z.

2019

5-jarig jubileum GIJS Automotive. Een jaar waarin er meer vraag is naar importauto's dankzij alsmaar stijgende prijzen nieuwe auto's en toename BPM. Wat kunnen we voor jou betekenen?